Jag lyckades med att inte titta på filmen eller läsa manuset innan syrran kom för att se den efterlängtade filmen The Veronica Mars Movie. Jag fick verkligen kämpa för att inte tjuvkika, framförallt när jag skulle dubbelkolla att filmen fungerade att spelas via datorn. Syrran och jag skulle ju se filmen i biografen här, men då syrran slutade jobba 15.00  och därmed inte skulle vara hos mig förrän vid 15:40 och nästa film i biografen skulle gå 18:00, så kände jag att jag var tvungen att dubbelkolla i förväg att allt fungerade. Dock hjälpte inte mina förberedelser. När vi kopplade in datorn till projektorn i biografen så vägrade filmen att fungera. Jag och syrran kämpade i nästan 30 minuter innan vi fick igång filmen genom att hyra filmen via iTunes och istället för att använda det trådlösa nätverket i lokalen fick vi streama filmen via min mobil. Ganska frustrerande allt som allt, men vi fick ju i alla fall igång filmen och vi lyckades se färdigt den med 1 minut till godo. =)

Jag vet inte egentligen vad jag tyckte om filmen. Jag har sett fram emot en fortsättning av serien så länge att jag tror att jag byggt upp alldeles för stora förväntningar på filmen. Själva själen från serien fanns definitivt kvar i filmen. Kvickheten och skämten fanns med. Dock tror jag inte att jag uppfattade alla då jag dels var stressad över att hinna se färdigt filmen, samt att många skämt brukar försvinna i översättningen av filmen. Därför ser jag fram emot att se filmen igen, vilket jag planerar att göra senare idag. Jag skulle kunna göra det nu, men har bestämt mig för att se färdigt på den 3:e säsongen av serien först innan jag tittar på filmen igen och kommer med ett ”riktigt” utlåtande om den.

Postat den 16 mars 2014 @ 02:37 ǀ Familj, Film

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *