Ex-mannen har äntligen hört av sig efter att jag skickade mitt senaste sms till honom för 1,5 vecka sedan. Han lämnar bilen till mig för försäljning då ”jag varit missnöjd med hur han skött det”, samt att han ska lämna över de saker som är mina som han ”hittat”. Jag är så förbannat trött på att ha allt med vår skilsmässa hängande över mig och jag vill bara att allt ska vara över. Därför funderar jag nu på att sluta bråka om mina saker. Saker är ju bara döda ting. Minnena har jag inom mig även om jag inte längre har tillgång till sakerna. Om jag nu dessutom får bilen så kan jag ju dessutom köpa nya saker när den är såld.

Nästa fråga som sen dyker upp är att han ska få sina flyttkartonger från min balkong. Dock vill jag verkligen inte träffa honom. Jag mår bara dåligt när jag ser honom och jag vill inte ge honom det övertaget över mig. Frågan är om jag ska be pappa hämta flyttlådorna och ta med dem till sig och så får ex-mannen hämta dem där, eller om jag ska be pappa vara här när ex-mannen kommer och så ser jag till att vara någon annanstans. Jag vet att ex-mannen vill träffa katterna och de har i sin tur rätt att träffa sin ”pappa”, men samtidigt känner jag att jag inte vill ha honom i min lägenhet. Jag känner mig så förbannat velig och det stör mig något oerhört! Jag får väl fundera några varv till på hur jag vill göra och dessutom diskutera det med de närmaste. Helst hade jag velat att katterna skulle säga hur de vill att jag ska göra, men tyvärr säger de bara mjau till allt… 😀

Postat den 15 april 2014 @ 14:36 ǀ Ex-mannen, Familj, Katterna, Lägenheten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *