Som jag tidigare skrivit är jag oerhört förtjust i OS och jag har hittills sätt på nästan alla sändningarna. Vintersport får mig helt enkelt att bli glad och det får jag helt enkelt utnyttja!

OS-invigningen tyckte jag var en stor rip-off av OS-invigningen i London. Och tyvärr blev invigningen ännu tråkigare av den äldre långrandiga kommentatorn…

OS första final blev en skandal tycker jag. Det som borde blivit en medalj, blev en fjärdeplats. Sven Thorgrens åk var utan tvekan mer värt, och det visade sig tydligt i alla andra deltagares reaktioner. Förhoppningsvis tar övriga OS domare åt sig av kritiken inför kommande tävlingar!

Om Sven Thorgren inte förtjänade sin fjärdeplats, så var det raka motsatsen med Charlotte Kallas OS-silver igår och Marcus Hellners OS-silver idag. Deras pallplatser kunde inte bli mer välförtjänade och rättvisa!

Postat den 9 februari 2014 @ 15:15 ǀ Vinter-OS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *