Gud vad jag älskar att lägga mig ner i sängen och bara slappna av! Idag hade jag egentligen inte planerat att sticka näsan utanför dörren, men mamma ville till spa:et och simma och jag följde med. Dock orkade jag inte gå de dryga 300 metrarna utan mamma fick köra mig dit. Väl inne på spa:et orkade jag inte heller röra mig speciellt mycket och alla rörelser gick i snigel fart. Smärtor, matthet och svaghet är den bakomliggande orsaken till att jag helt enkelt kände mig som en riktigt gammal pensionär. Det var dock ändå skönt att ligga i vattnet. Nu är jag tillbaka i lägenheten och tillbaka i min älskade säng och jag har ingen planer på att lämna den under resten av dagen!

Postat den 22 mars 2014 @ 16:42 ǀ Familj, Lägenheten, Smärta, Spa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *