Idag har Röda katten ätit torrfoder för första gången sen operationen. Det var underbart att se även om jag fick hjälpa honom lite för att det skulle fungera. Han hade nämligen lite problem med att få in torrfodret i munnen. Antar att han tidigare tagit hjälp av sina huggtänder. Nu finns dock de inte längre så nu får han helt enkelt lära sig att äta igen. 🙂

Detta var dagens positiva del om Röda katten. Nu kommer den negativa… Jag har så länge jag och katterna har bott i lägenheten kämpat med att få katterna att låta bli att klösa på min röda begagnade soffa. De har två klöspelare, två mattor, massor med klösleksaker, men ändå väljer de alldeles för ofta soffan. Framförallt gäller detta Röda katten som ratar allt utom just soffan. Båda katterna vet mycket väl att de inte får använda soffan som klöspelare och så fort jag skriker deras namn, klappar i händerna, eller vad jag kommer på just då, så slutar de med det. Dock återvänder de alltid. Nu har de lyckats ta sig igenom sofftyget och ner till stoppningen. Väldigt frustrerande… Jag får väl vara glad för att jag köpte soffan billigt, och så får jag se till att nästa soffa inte har samma klösvänliga tyg.

Röda soffan/klöspelaren

Postat den 29 maj 2014 @ 21:45 ǀ Inredning, Katterna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *