Igår firade jag midsommar tillsammans med de boende i området i parken utanför samlingslokalen. Dagen till ära var även mamma och pappa inbjudna. För de flesta hade dagen börjat med plockning av blommor och klädning av midsommarstången, men trött som jag naturligtvis var, var jag kvar i sängen och sov under dessa händelser. När det började närma sig kvällens middag anslöt jag mig till de övriga samtidigt som jag såg till att få igång tekniken och musiken. Jag har hittat bättre tekniska och sociala lösningar med musiken sedan förra helgen och därmed slapp jag en massa gnäll från gnällkärringarna under kvällen och det var oerhört skönt. 🙂

Midsommarstång

Under midsommarkvällen fick jag ett besked som gjorde mig jätteglad. Jag hade lagt ett bud på ett par 90 cm-sängar som jag så oerhört gärna ville ha. Jag tyckte egentligen själv att mitt bud var ett skambud, men då jag skulle behöva köra ett par timmar för att hämta dem så såg jag ingen annan utväg. Mitt under middagen får jag beskedet att de accepterat mitt bud och jag blev överlycklig. Nu kommer jag att få två bra sängar som nästan inte är använda till ett fantastiskt pris. Jag har tyckt att det har varit riktigt jobbigt att bara ha en 120 cm-säng i min sängstomme som är gjord för en 180 cm-säng eller två 90 cm-sängar. Egentligen borde det inte vara något problem, men det har känts så halvdant, som att lägenheten inte på riktigt är mitt hem. Att det bara är provisoriskt. Låter oerhört knäppt när jag skriver det här, men så ser i alla fall sanningen ut. Hur som helst så ska pappa och jag åka och hämta sängen på måndag och nu önskar jag därför att tiden bara ska rinna iväg tills dess!

Nya sängar

Nej, nu ska jag sluta skriva och göra mig i ordning för att gå och ta emot en pizzaleverans. Bestämde mig för att lyxa lite ikväll och fira med den godaste kebabpizzan jag vet. Jag är överlycklig för att Pizza.nu finns och att de levererar till mig nu för tiden, för annars hade jag fått vara utan pizza ikväll!

Postat den 21 juni 2014 @ 18:47 ǀ Familj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *