Nu börjar jag se ljuset i tunneln. Nästan alla mina grejor är nu där de ska vara och mitt nya larm är inkopplat. Imorgon efter lunch flyttar jag och katterna! Hoppas att allt kommer att gå bra, men jag är orolig för både katterna och mina föräldrar. För katternas del handlar det om en helt ny lägenhet och miljö som de nu ska bo i utan sin pappa, och utan mormor och morfar, som de kommit så nära de senaste månaderna. För mamma och pappas del handlar det om ensamheten utan katterna. Den röda sötnosen har till stor del adopterat mammas mage som sovplats de senaste månaderna och han har varit pappas TV-kompis på kvällarna. Båda katterna har spenderat morgnarna med pappa i köket där de har matats med kalkon. Mamma och pappa har aldrig haft en tanke på att skaffa katt, men det kommer nog att bli en väldigt stor omställning för dem nu när allt återgår till det normala utan katt. De älskar katterna lika mycket som jag!

Postat den 21 februari 2014 @ 23:00 ǀ Familj, Katterna, Lägenheten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *