Mycket har hänt de senaste två veckorna, men energin har inte räckt till att skriva. Jag fyllde år den 9:e och firades den 12:e. Mer om detta kommer att skrivas så fort mer tid och energi finns. Det viktigaste som dock hänt är att jag träffat någon. Dan innan min födelsedag kände jag mig äntligen redo att gå vidare i livet. Därför reggade jag mig på match.com. En del människor tog kontakt med mig, men de passade inte mig. På söndagen, eller kanske var det måndagen, så fick jag ett mail från någon som jag tyckte det var värt att skriva tillbaka till. Vi mailade en hel del och på tisdagen bestämde vi oss hastigt och lustigt för att träffas på en neutrala plats i vår närhet. Det kändes väldigt konstigt, framförallt då han utseendemässigt är väldigt lik ex-mannen, samt att det känns lite skrämmande att träffa en helt okänd människa. Som en säkerhetsåtgärd ringde jag bästa vännen och berättade om träffen, men det var helt i onödan. 🙂 Sedan i tisdagskväll har jag suttit fast i the lovebubble. Jag vet inte hur framtiden ser ut, men jag är lycklig nu. 🙂

Postat den 19 juli 2014 @ 02:15 ǀ Känslor, Vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *