Wohoo! Hjälpmedlena är återfunna! De hade hamna hos en granne med samma adress som mig och som skulle få en leverans samma dag som mig. Besöket av arbetsterapeuten är nu ombokat tills på tisdag och då ska det bli intressant att få se vilka grejor de har med sig för att hjälpa mig i min vardag.

Idag har katterna, jag, och pappa varit hos veterinären. Röda kattens tandkött har läkt jättefint efter operationen! Kändes oerhört skönt att få det bekräftat.  Vaccineringen av katterna var inte heller något problem. De sa inte ett ljud när de fick sina sprutor. Det jobbigaste med hela resan var bilturen. De hatar att sitta instängda i buar och inte se något. Röda katten mjauade nästan konstant och svarta katten mådde så dåligt att det hände olyckor från båda hållen. Det är då man är glad att man har tvättbara underlägg i burarna. 🙂

Vädret har varit helt underbart idag och jag kunde inte låta bli att fota lite av den underbara naturen runt veterinärkliniken.

Landsbygd

Postat den 23 maj 2014 @ 00:32 ǀ Familj, Katterna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *