Jag ligger i min säng, utslagen av gårdagen, och känner mig fruktansvärt gråtmild. Jag fick precis ett sms av min syster bästa kompis. Hon frågade om jag ville ha hennes föräldrars gamla balkongmöbler som de precis bytt ut. Jag blev överlycklig av erbjudandet då de enda balkongmöblerna jag har är mormor och morfars gamla ljugarbänk, samt för tillfället även tre flyttlådor innehållande ex-mannens grejor. Jag är så tacksam för att de tänker på mig, samtidigt som det känns ganska obekvämt att ta emot saker från andra. Dock har jag bestämt mig för att skjuta undan obekvämheten och bara vara glad! Jag har ju gjort detsamma för andra tidigare och nu är det helt enkelt min tur att stå på andra sidan och ta emot.

Postat den 13 april 2014 @ 17:30 ǀ Ex-mannen, Familj, Inredning, Känslor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *