Äntligen börjar dagen gå mot sitt slut! Jag är helt slutkörd och huvudvärken bara dunkar. Dock tror jag inte att min smärta är i närheten av röda kattens smärta. Visserligen visar han inte att han har ont, men idag har veterinären opererat bort alla hans huggtänder och även en kindtand. Det blev även bekräftat att det är tandsjukdomen FORL som angripit hans tänder. Den närmsta tiden ska han ha smärtstillande tre gånger om dagen och även få munskölj 2 gånger om dagen. Har fått lägga in påminnelser i telefonen för att komma ihåg allt. Tack och lov så verkar medicinerna verka mot värken. Det första han gjorde när han kom hem var att dricka mjölk och skrika till sig lite blötmat, som han sen åt glupskt. Han var oerhört hungrig, vilket kanske inte är så konstigt när han fastat sen klockan 01:00 inför narkosen.

Röda katten

Så här utslagen var katten när han äntligen fått komma hem och fått i sig lite mat. Jag försökte förklara att det är mycket skönare att ligga och sova i sängen. Jag t.o.m. bar honom till sängen, men han hoppade bara ner och gick och la sig i köket igen nära sin mat. Han kanske är rädd för att tvingas fasta igen. 🙂

Jag tänkte avsluta kvällen med en ny bild på blåmärket på magen, men det är verkligen ingen vacker syn och därför låter jag helt enkelt bli. I går kväll skickade jag iväg ett mail till DR och Eurovision Song Contest om det hela och så får vi se vad vi får för svar.

Postat den 13 maj 2014 @ 21:15 ǀ Fritidsintressen, Katterna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *