Jettman Photography har en fototävling med temat spänning i samarbete med John Slots. Självklart vill jag vara med, men det har krävts en genomgång av mina fotografier för att hitta en ”värdig” bild för tävlingen. På grund av min rådande situation med skilsmässan var det väldigt känslomässigt svårt att gå igenom mina bilder, men till slut hittade jag ”rätt” bild. Både för tävlingen och för mig själv. Den visar mina fantastiska barn ute på upptäcktsfärd i deras tidigare trädgård. Turerna ut i trädgården i koppel var något av det mest spännande de kunde hitta på förr och de var väldigt uppskattade. Dock uppskattade de även alltid att få komma in igen till deras lugna vrå där man utan problem bara kunde lägga sig ner och sova.

Katterna på upptäcktsfärd

Den övre bilden här är själva tävlingsbilden, men jag kan inte låta bli att visa vad som hände en stund senare. Då har den röda katten gått in och lagt sig, men vart kan den svarta katten ha tagit vägen?!?!

Var är den svarta katten?!?!

 

 

Postat den 8 mars 2014 @ 22:26 ǀ Huset, Känslor, Katterna, Skilsmässan, Tävlingar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *