Just nu sitter jag fullt påklädd under täcket med datorn i famnen och fryser. Jag har inte speciellt hög feber, men då jag har en normal temperatur på runt 36 grader så blir 37,8 grader en ganska stor skillnad för mig och det får mig att må ganska dåligt. Förhoppningsvis kommer lite Alvedon och varm chokladmjölk göra susen.

Idag väcktes jag ganska oväntat av att det ringde på porttelefonen. När jag svarade visade det sig att det var sjukgymnasten från kommunen som trodde att vi hade bokat tid idag. Jag blev helt ställd då jag fått tid av biståndshandläggaren på fredag nästa vecka. Jag slängde snabbt på mig kläderna och öppnade dörren när sjukgymnasten kom upp. Hon berättade att även arbetsterapeuten var på väg till mig och att det måste ha blivit någon miss i kommunikationen mellan dem och biståndshandläggaren. De undrade om de kunde ta mötet med mig idag ändå och jag sa att jag inte kände mig speciellt förberedd på det och dessutom var jag ju alldeles yrvaken. Hon förstod mig och vi valde att vi tar mötet nästa fredag som jag fått besked om sedan tidigare.

Jag har fortsatt att hjälpa pappa med hans mail idag och det blev tuffare än jag trodde. Det tekniska hade jag inga problem med, men jag klarade inte av att sitta så länge vid datorn. Jag fick förbaskat ont i fingrarna och min vänsterhand skakade som ett såll… Tack och lov är jag snart klar med det! Det var kanske tokigt att jag tog på mig det här uppdraget, men det hade tagit pappa säker 10 gånger så lång tid som det tagit för mig. Jag tror att det sammanlagt kommer ta mig ca 3 timmar att få det klart och då hade det tagit pappa ca 30 timmar… Det kändes skönt att få möjligheten att hjälpa honom lite också!

Postat den 1 april 2014 @ 21:38 ǀ Familj, Sjukdomarna, Smärta, Teknik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *