Min gamla blogg är ett minne blott, precis som mitt stabila och trygga liv… Jag och min man ligger i skilsmässa och jag kämpar med att finna min väg. Min förhoppning är att jag ska kunna använda bloggen dels till att få ut alla mina känslor som ständigt snurrar inom mig, och dels till att uppmuntra mig själv att hitta en väg att ta mig vidare och bli lycklig igen. Bakgrunden här på bloggen är början på mitt nya liv och min möjlighet att bli lycklig igen. Det är nämligen utsikten från balkongen i min nya lägenhet som jag får den 14 februari. Jag ser det som att ödet försöker hjälpa mig då jag får lägenheten på Alla Hjärtans Dag. Det måste vara livets kärleksgåva till mig.

Jag är inte nöjd med hur bloggen ser ut just nu då det är en kombination av min gamla och nya blogg, men det får jag ordna efter hand.

Postat den 22 januari 2014 @ 03:50 ǀ Allmänt, Lägenheten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *