Jag sitter i sängen och försöker peppa mig för att göra en massa saker. Min plan är att plocka ihop alla, återvinningsmaterial, och pantflaskor, och ta dem med mig ner till soprummet på väg till bussen. Bussen ska jag sen ta till affären där jag dels kan panta flaskorna, dels köpa frimärken så att jag kan posta breven jag skrev igår natt, och dels köpa energi-bars att ha under sängen. Det låter egentligen ganska lätt, men det känns som såååå mycket just nu…. Men jag kommer att klara det!

Hittills idag har jag tagit ytterligare ett steg ifrån mitt tidigare äktenskap. Jag har precis beställt ett nytt bankkort. Kortet jag har idag har en bild på mig och ex-mannen från vårt bröllop. Jag har behållit kortet lite i en tyst förhoppning om att allt skulle lösa sig till slut. Nu har jag själv tagit beslutet att kappa den förhoppningen och beställt ett nytt kort med mina älsklingar på; katterna. Det blev kortet som syrran tagit här i lägenheten på dem och som jag visat här i bloggen tidigare. Kortet passade perfekt när jag spegelvände det. Jag tar mig närmre och närmre målet att klara att leva utan ex-mannen.

Katterna

Postat den 8 april 2014 @ 14:55 ǀ Ex-mannen, Familj, Hushållssysslor, Katterna, Skilsmässan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *