Just nu ligger jag och vrider och vänder på mig i sängen. Planen var att sova, men ett vänsterben försöker sätta stopp för det. Har förbannat ont i benet och det kan jag normalt leva med, men jag har dessutom fått extremt ont i min höft. Det händer ibland när jag gått lite och så var det idag. Jag är tyvärr överrörlig i mina leder och när musklerna blir för trötta så böjs lederna åt fel håll och då uppstår förslitningar som orsakar smärtor och inflammationer. Förhoppningsvis är det bara smärtor som går över med någon enstaka antiinflammatorisk tablett. I värsta fall har det redan hunnit bli en kraftig inflammation och då får jag leva med den extrema smärtan ett tag till och behandla med måååånga antiinflammatoriska tabletter till. Jag har börjat med att ta Voltaren, men jag tror att det är dags för lite kraftigare smärtlindring i form av Tramadol nu. Annars blir det nog inte mycket sömn i natt, och utan sömn har jag ingen chans att bli av med smärtorna.

Postat den 13 april 2014 @ 03:20 ǀ Smärta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *